Strømaggregat

Da vi tror det kan bli endel fricamp på vår tur til Nordkapp, kjøpte vi aggregat, da er nyheter og lørdagsunderholdning reddet.

Velegnet for følsom elektronikk som TV og PC

Driftstid ved 75% belastning 4,5 timer

Tankvolum 2,5 l (95 blyfri)

Max effekt 1400W

Vekt  15 kg

Pris kr 3000

Gass grill

Vi sverger til gassgrill, denne City grill kjøpte vi i Svendborg og den er vi meget fornøyd med.

Som sagt vi sverger til gass, hovedårsak er meget rask varm og klar til bruk. Vi er ikke begeistret for naboens kullgrill å dens røyk og os. Vi tror at flere med oss tenker det samme og vi vil bidra med en grill som ikke våre naboer på campingplassen iriterer seg over.

Veileder

Vår Garmin er til stor hjelp, men det er smart å bruke hodet også.

Vår Garmin er nå lastet med nyeste kart for Europa.

Saga 19"

Tv m/ innebygd digital boks og dvd spiller.

Forbindelse med omverden

Slime Smart Repair Kit

Dette rep. kit er altid med, vi valgte dette med kompressor.

Da vi ikke har reservehjul til vogna, satses det på at settet redder oss ut av en kingig situasjon med flatt hjul. Statistisk punkteres det oftest ved hull i dekkbanen.

Smart Repair tetter ikke rifter/ hull i dekksiden.

Hull på 6 mm diamtr. tettes.

Markise

Mover

Da vi ved flere anledninger har sett hvor overlegent enkelt det er med dette utstyret montert, vurderes det nå om vi skal gå til innkjøp av Mover. 

Minuset er prisen men tatt i betraktning hvor suverent enkelt man kan manøvrere en tung vogn på plass, finner vi dette meget fristende. Det finnes og et annet hinder. Ved en vektkontroll var vogna 20 kg overvekt, og da med det helt nødvendige utstyr som klær, mat i kjøleskapet, 20 liter vann, 11 kg gassflaske, altså det helt nødvendige. Vi monterte før levering flg. markise, batteri og lader, samt dette brannsloknings apparatet. Dette er utstyr som øker driftsferdig vekt vesentlig.  Vi har dermed et problem ang. vogna,s totalvekt, da Mover veier  30 kg.

Camper Trolley

Her er en løsning på vektproblemet.

Den Danske mover med innebygget batteri som enkelt festes til draget. Den lades via strømnettet/ solcelle som er standard. Camper Trolley manøvreres med fjernkontroll. Prisen er langt rimeligere enn Truma Mover og den legges i bilen når den ikke er i bruk. Vekt 16,5 kg

Den kan for oss være et mulig alternativ.


Denne ble ikke valgt, den har for dårlig framdrift grunnet for lite tyngde på draget. Man må stå på draget ved den minste motbakke. IKKE BRUKBAR