Hans Duggen,,
Arrangør

Briksdalsbreen

En reise i Norsk vakker natur, GOD FORNØYELSE

PlusCamp Saltstraumen ligger ved Riksvei 17, 33 kilometer fra Bodø, ved Saltstraumbrua, og har verdens sterkeste malstraum som nærmeste nabo. Det å oppleve naturfenomenet Saltstraumen, er en opplevelse du aldri glemmer. Straumen er ca 3 km lang, og kun 150 meter bred på det smaleste. Straumen følger tidevannet, og i løpet av 6 timer presses ca 370 millioner kubikk meter vann gjennomm den smale åpningen. Straumen kan komme opp i en hastighet av ca 24 knop, det dannes store virvler som kan få en diameter på opp til 15 meter, og bli flere meter dype.

Å Vestland Vestland,, nydelig fremført av Sissel Kyrkjebø

Trollstigen LIVE

Midnattsolens land ønsker dere VELKOMMEN i 2013

Her er noen bilder fra områder vi skal besøke. Dette  blir fantastisk.

Håper du nå blir fristet til å melde deg /dere på. 

Påmelding til Hans Duggen se nederst på siden. 

Du / dere er velkommen.Smiler stort 

Med vennlig hilsen

Vidar EnghEfter afslutningen af fællesturen "Belgiske Højdepunkter" har en af vore norske deltagere kommet med et forslag til en ny fællestur. Drømmeturen vil være med start fra Sydsverige og 1.station i Oslo. Der satses en del på fricamping, så egen forsyning af el og gas vil være en fordel. Der skal dog siges, at der vil være lyst døgnet rundt. Så der skal kun bruges el til lidt lys. Hjemrejse via Silvervägen og Indlandsvägen gennem Sverige. På Fricamping må man give afkald på TV og sligt. Højdepunkterne bliver ellers Oslo, Valdresflya, Geiranger (ingen campingvognskørsel over Trollstigen), Trollveggen, Atlanterhavsvejen, Trondheim, Riksvej 17, Saltstraumen, Polarcirklen, Svartisen, Narvik, rundture på Lofoten og Hvalsafari, for blot at nævne nogle påtænkte højdepunkter. Trods afstanden påtænkes en rolig gennemført tur, hvor der er tid til lystfiskeri, cykling, vandring eller anden afslapning, men også til bustur(e) og besøg på forskellige interessante museer med tilknytning til befolkningen og/eller historien samt private kontakter.
 Optionslisten er udelukkende for at lodde stemningen og finde interesserede campister, dog således at man har førsteret, når turen er endelig udskrevet. Bliver optionslisten længere end ca. 22 ekvipager deltager man efter først til mølle princippet. 

Henvendelse :   hansduggen@direkte.org