Tabbert Da Vinci 540 E mod. 2013
2,30 bredde
Kjørevekt ca 1600 kg
Totalvekt 1700 kg

Truma Mover

Truma med elektrisk påføring av drivrullene

 

Lørdag 4/5- 2013  besøk hos forhandler for besiktigelse av Tabbert 540 E Da Vinci modell 2013 

Utvendig bredde 2,30

Vognen er utstyrt med 2 enkle confort senger.

Big foot støtteben.

Kjøleskap 190 liter.

Truma mover  SER

Markise 3,5 mtr 

De innvendige skap / dørhengsler/ låser virker meget solide og farvekombinasjoner på interiøret var for oss meget tilltalende.

Utfra sammenligning med den vi har i dag i detaljutførelser gir Tabberten mye mer et solid inntrykk. 

---------------------------------------------------------------------------

Da er kjøpekontrakten undertegnet.

Henter vognen 29/5

Det blir en testtur straks etter antagelig til Fagernes hvor vi kjøper rakfisk på Nordaker gård ( Rakfisken skal medbringes på Norgesturen 16/6 )

Camper da på Fagernes camping og benytter anledningen til å kjøre til Valdresflya for å besiktige fricamp område der vi skal bo under våres Drømmetur 2013.

 

 

Vår første testtur gikk til Fagernes camping. Fruen oppdaget at det kom vann på toalettgulvet og vi fant ut når det tappes vann i kjøkkenkranen kom det vann på gulvet i toalettrommet. Jeg har nå levert vognen til forhandler for rep. Må ha dette i orden før Norgesturen. Ellers fungerer alt knitkefritt. Meget gode senger, sover som en stein. Ingen ting som løsnet på turen. Dette lover bra.

Min erfaring med vogna etter Norgestur 2013 Km ca 4500 er ubetinget godt. Vi kjørte flere strekninger hvor tror jeg belastningen på inventar og annet utstyr gjennomgikk tortur. Ingen ting løsnet eller ugjorde seg. Vogna er etter hjemkomst gransket nøye og finner at begge dekk er meget slitt på dekkenes ytterside. Ved henvendelse til forhandler får jeg flg. svar. Veiene er piggslitte og de dype renner som finnes skulle være årsaken til slitasjen. dekkene rir på kantene av disse. Dette virker på meg som svada og jeg kommer til å ta opp dette nærmere med forhandler / importør. Vogna ble hentet før Norgesturen splitter ny og lufttrykk var kontrolert av forhandler. Normalt tyder dette på for lite trykk i dekkene.

 

Kontroll / rep. etter 4500 km

Etter årets lange Norgestur var det tid for reklamasjoner. Stor ujevn dekkslitasje som hovedsak, lyslist over kjøkenbenk virket ikke som den skulle.

Etter endel diskusjoner med forhandler om årsaken til dekkslitase, sier han det skyldes flere ting som dårlig veistandard, lufttrykk, kuletrykk. Enden på visa er at vogna er hentet, det er byttet til nye dekk, lyslista er ny, og det er byttet til neshjul m/trykkmåler. Han tok ikke betalt for dette. Da gjenstår det å se neste sesong om dekkene slites på samme måte. Jeg skal nå være meget nøye på å kontrollere luft i dekken som er oppgitt til 4,5 bar og påse at kuletrykket er som foreskrevet opptil 75kg og selfølgelig ikke overlast.

Milenco speil som var kjøpt til Norgesturen 2013. Disse viste seg å fungere perfekt, ingen vibrasoner eller smeller inn ved møte av lastebiler / busser.