Her holder jeg til ser det ut til.

Slutten av september fikk vi en siste smak av sommer og hektet på vognen og dro til Telemark. Ved Seljordvannet ligger www.hegnacamping.no vakkert til og ikke langt fra Bø eller Seljord. Her var vi fra 29/9 - 3/10

Vi kom til Hegna i strålende sommervær og camping mutter Gro hilste oss velkommen og anviste oss plass på øvre del, da det denne helgen var div. gravearbeid samt trefelling på lørdag slapp vi å ligge der arbeidende pågikk. 

Servicebyggning er helt ny og fremstår derved som det. En fornøyelse å komme inn i et servicebygg som dette, hvor renholdet er upåklagelig.

Hegna camping framstår som fasliggerplass og nedre del er avsatt til de. På denne tiden vi var der er sesongen nærmest over og vi var eneste gjest på den delen vi lå på. 

Plassens beboere består mest av eldre ungdom og det passer oss bra. Ingen støy fra musikkanlegg og høylytt festing der i gården.

Vi tok en tur til Seljord en dag, neste dag til Bø. Hjemtur fra Bø kjørte vi Seljordvannet rundt. Vi spanderte middag på oss ute 3 ganger, da vi begge fyller år i denne perioden.

Vi fikk også hyggelig besøk av min kusine og hennes sønn som hadde med kake. Takk til Tove og Geir.

Søndag 2 okt fikk vi regn men avreisedagen mandag var det igjen opphold og klargjøring av vogn for avreise gikk fint uten å bli søkkvåt.

Vi takker Hegna Camping for denne gang. Hvem vet kanskje vi dukker opp til neste år også.

Flere bilder ser du i menyen Bilder høsttur  2011